Szabályzat.A képfeltöltés.eu fenntartja a jogot, hogy ha illegális file-t talál a szerverein akkor azt rögtön előzetes értsítés nélkül törli. Ez a szolgáltatás teljesen ingyenes és soha nem is lesz fizetős ezért ha olyan file kerül feltöltésre ami túl sok erőforrást vesz igénybe és a többi felhasználó elől elvonja azt akkor a file törlésre kerül, erről előzetes értesítést küldünk a regisztrált felhasználónak.

Nem engedélyezett az illegális forrásból származó vagy illegalításra buzdító képek feltöltése. Továbbá szadista képek vagy nyilvánvaló erőszakot abrázoló képek feltöltése is SZIGORÚAN TILOS! A gyermekeket olyan formában ábrázoló vagy pornográf szituációban készült képek feltöltése SZIGORÚAN TILOS!(Az ilyen típusú képek feltöltőinek IP címét eltároljuk és továbbítjuk a hatóságoknak!).

A képfeltöltés.eu nem engedélyezi jogvédett tartalom feltöltését. A feltöltő felelőssége eldönteni, hogy megosztja a képet vagy nem, a képfeltöltés.eu minden esetben logolja a feltöltő IP címét. Ha jogvédett tartalommal találkozol az oldalainkon kérünk jelentsd a képet és ha bebizonyosidik a képről, hogy jogvédett és nem a feltöltő birtokolja a jogokat akkor törlésre kerül a kép.

A feltöltött képek mindig a nyilvános galériába kerülnek hacsak nem választod a "PRIVÁT" rublikát a feltöltés megkezdése előtt.

A képfeltöltés.eu fenntartja a jogot, hogy előzetes értsítés nélkül megváltoztathatja jelen szabályzatot bármikor.